Veletrh FOR WOOD

11. 2. 2022
Ve dnech 3.–5. března 2022 se v Praze uskuteční 14. veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů s názvem FOR WOOD, kterého se jako vystavovatel zúčastní i Lesnická a dřevařská fakulta MENDELU.

FOR WOOD je součástí veletržního trojlístku: FOR PASIV, FOR WOOD a FOR THERM, který tradičně přináší to nejlepší z oboru nízkoenergetických, pasivních a nulových staveb, dřevostaveb a vytápění. Představí se přední výrobci a značky z oboru s produktovými novinkami i osvědčenými technologiemi. Návštěvníci si v PVA EXPO PRAHA budou moci prohlédnout poutavé expozice a potkat se s odborníky významných firem, jako např. Heluz, Nilan, Zehnder, Izopol, CIKO, Haas Fertigbau, Domesi, NOVATOP a mnoha dalších. Součástí veletrhů bude již tradičně bezplatné poradenství s odborníky napříč odvětvími.

Mezi vystavovateli bude i Lesnická a dřevařská fakulta MENDELU (LDF MENDELU). Ta zde představí své studijní programy Technologie a management zpracování dřeva, Stavby na bázi dřeva či aktuálně řešené výzkumné projekty. Pro laickou veřejnost pak připravila expozici týkající se poznávání dřeva a oblíbené poradenské centrum, které LDF připravuje opět s Centrem pasivního domu. Zde se bude zájemcům věnovat denně hned několik odborníků. Příchozím poradí se stavebním projektem, potřebnou dokumentací, vhodným výběrem materiálu, technologie nebo typem vytápění.

 

 

 

 

Více aktualit

Všechny aktuality