Nařízení vlády a změny ve výuce

9. 10. 2020
Včerejším usnesením Vlády České republiky č. 997 dochází k dalším omezením ve výuce na vysokých školách.

Vážení studenti, zaměstnanci fakulty,

včerejším usnesením vlády České republiky č. 997 dochází k dalším omezením ve výuce na vysokých školách. Od pondělí 12. 10. 2020 se zakazuje veškerá osobní přítomnost studentů na výuce, všechny výjimky z tohoto zákazu byly na dobu minimálně 14 dní zrušeny. Co to pro vás tedy od pondělí znamená:

1) Veškerá výuka (přednášky, cvičení, ateliéry apod.) přechází do distančního režimu ve všech formách studia (prezenční, kombinovaná), tzn. je zrušena veškerá kontaktní výuka a nahrazena on-line formou.

2) Ruší se výjezdy na hlavní cvičení (HC) plánované na následující 2 týdny, termín HC bude v Plánu hlavních cvičení na ZS 2020/2021 přesunut. Výuka v následujících dvou týdnech přechází do běžné rozvrhované semestrální on-line výuky s platným rozvrhem pro tento semestr. O případné realizaci a formě HC v době po ukončení platnosti usnesení vlády budete informováni dle aktuální nákazové situace a opatření vlády (není vyloučena realizace HC on-line formou, stejně jako v LS 2019/2020).

3) Realizace předmětu Výrobní praxe se na dobu dvou týdnů přerušuje. Pakliže se studenti dohodnou na výpomoci ŠLP Křtiny při zajištění podzimních prací, bude jim tato aktivita uznána v rámci podmínek ukončení předmětu Výrobní praxe.

Další informace o režimu vstupu na půdu univerzity, studoven apod., obdržíte následně.

S pozdravem a přáním pevného zdraví

Zuzana Paschová, proděkanka pro vzdělávací činnost LDF

Více aktualit

Všechny aktuality